Politic

USL şi-a depus lista candidaţilor la BEJ – Crin Antonescu: “Sper ca împreună după câştigarea alegerilor să facem cât mai multe lucruri pentru România, pentru Teleorman, pentru Alexandria ”

Carmen Dumitrescu

Aşa cum a promis, USL Teleorman s-a mobilizat, în cursul după-amiezei de luni şi s-a reunit la Biroul Electoral Judeţean Teleorman pentru a-l aştepta pe liderul liberalilor, Crin Antonescu şi pe secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Foaierul Instituţiei Prefectului a fost plin de primari, şefi de deconcentrate şi personaje cunoscute ale politicii judeţene, cei doi lideri naţionali fiind primiţi sub cele mai plăcute auspicii. Împreună, Liviu Dragnea şi Crin Antonescu, alături de Marin Almăjanu au depus lista finală a candidaţilor la Biroul Electoral Judeţean, listă compusă din: Elena Cătălina Ștefănescu, ce va candida în Colegiul 1 Turnu Măgurele, Adrian Simionescu,  care va lupta pentru Colegiul 2 Zimnicea, Valentin Boboc, ales pentru Colegiul 4 Videle, Florică Ică Calotă, intrat în competiția din Colegiul 5 Roșiorii de Vede și Marin Almăjanu, care îşi doreşte un post de deputat în Colegiul 6 Rural, dar şi Liviu Dragnea, dispus să lupte pentru un post de deputat în Colegiul 3 Alexandria. În ceea ce priveşte Senatul, aici vor concura  Crin Antonescu, pe Colegiul 2 Alexandria -Rural, Nicolae Mohanu în Colegiul 1 Zimnicea-Turnu Măgurele, iar Timotei Stuparu va lupta pentru un fotoliu de Senator în Colegiul 3 Roșiorii de Vede-Videle.

După momentul depunerii candidaturilor, Crin Antonescu a luat cuvântul şi a mărturisit că se simte onorat să candideze în Teleorman: “În acest moment, încerc o emoţie, alături de colegii mei şi toţi ceilalţi candidaţi, de conducerile locale ale USL. E o emoţie pentru că revin într-un colegiu în care am fost parlamentar, într-un judeţ pe care l-am reprezentat între 2000 şi 2004, sper să fie într-un ceas bun, sper să avem unul dintre cele mai bune rezultate la aceste alegeri, şi mai ales, sper ca împreună după câştigarea alegerilor să facem cât mai multe lucruri pentru România, pentru Teleorman, pentru Alexandria. Cred că, între altele, această formulă în care candidăm, care pune împreună şi în această bătălie preşedintele PNL şi secretarul general al PSD, este o formulă simbolică şi un angajament pentru o unitate destinată nu doar să aducă victoria în alegeri, ci să ţină împreună o construcţie politică în stare să guverneze bine România, s-o scoată din situaţia în care se află şi s-o ducă pe drumul pe care toţi, în toată ţara şi-l doreşte. Le mulţumesc tuturor colegilor mei, suntem gata de aceste bătălii”.

Liviu Dragnea a declarat, şi el că se simte emoţionat, fiind vorba despre un pas important pentru cariera sa politică: “Sunt  mai emoţionat ca domnul Crin Antonescu, pentru că este prima dată când candidez pentru a fi deputat. Poate părea paradoxal, am candidat pentru întreg  judeţul iar acum, când candidez într-un colegiu, pentru o bucăţică din judeţ sunt mai emoţionat pentru că e un moment important acum. Sunt onorat că domnul Crin Antonescu candidează în Teleorman, sunt onorat de asemenea că dumnealui candidează în colegiul în care candidez şi eu, judeţul în sine este onorat. Spre ca şi cetăţenii din Teleorman să ne dea încrederea pentru Parlament. Este o speranţă mare ca viitorul preşedinte al României să fie ales senator în Teleorman, este o speranţă pentru acest judeţ. Cred că rezultatul din 9 decembrie va acorda suficiente mandate USL în Parlament pentru ca împreună să putem construi o nouă Românie cu Victor Ponta prim-ministru şi Crin Antonescu, viitor preşedinte al acestei ţări. Sper să fie o campanie plină de substanţă, cel puţin la Teleorman vom face o campanie civilizată şi o campanie în care principalul nostru obiectiv să fie discuţiile cu oamenii. Crin Antonescu va merge prin colegiu, va vorbi cu oamenii, eu voi face acelaşi lucru. Cred că această candidatură comună simbolizează unitatea USL.”

One Comment

 1. DE CE TOCMAI LA ,,,,,,TELEORMAN ? trebuie sa fie doua motive distincte,politic:
  1)- Sa se intrevada o posibilitate CERTA de a
  scoate judetul din ,,,,SARACIE ?

  2)- Sa fie ELECTORATUL JUDETULUI cel mai
  INCREZATOR LA PROMISIUNI ELECTORALE ?

  Om vedea ,,,,om simti pe pielea noastra viitorul,,,
  EU stiu de pe acum si rezultatul si perspectiva in procent de 95 %,,,,,,,,, sa dea SFINTUL se fie bine !,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.