Politic

PSD a rămas în formulă incompletă în Consiliul Local Alexandria

Social-democraţii alexăndreni au rămas în efectiv incomplet în Consiliul Local Alexandria, după ce în cadrul şedinţei ordinare de joi, 24 noiembrie, cei 20 de consilieri prezenţi în sala de şedinţe a Primăriei au luat act de demisia consilierului PSD Robert Stănculea, pe ordinea de zi aflându-se un proiect de hotărâre cu privire la încetarea mandatului de consilier şi declararea ca vacant al locului acestuia.

În cazul în care se va respecta ordinea de pe lista de candidaturi a PSD pentru alegerile locale de pe 5 iunie, în locul vacantat de Robert Stănculea ar urma să fie validat Bogdan Doncea.

Demisia consilierului PSD din Consiliul Local Alexandria este a doua înregistrată în jumătatea de an scursă de la alegerile locale de pe 5 iunie, după ce, la numai două săptămâni de la validarea mandatului şi depunerea jurământului, George Drăghici, cel care a deschis, de altfel, lista de candidaturi a liberalilor alexăndreni la alegerile locale, şi-a anunţat demisia din forul legislativ prin intermediul unei reţele de socializare.

După alegerile locale de pe 5 iunie, 14 din cele 21 de mandate de consilieri locali din cadrul Consiliului Local Alexandria au revenit PSD după alegerile locale din iunie, celelalte şapte fiind adjudecate de PNL. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Pai daca ati dat aceasta stire nu sunteti in stare sa aflati macar un motiv al acestei demisii?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.