Politic

PSD înfrânt de Costel Barbu la numărul de mandate în Teleorman

Trei dintre cele cinci mandate de deputat care revin județului Teleorman au fost câștigate de PNL, în urma alegerilor de duminică, 6 decembrie. Astfel, din tabăra liberalilor din județ vor merge în Parlament Costel Barbu, cel care a deschis lista pentru Camera Deputaților, Calotă Florică Ică și Maria Stoian. Celelalte două mandate de deputat care revin județului au fost câștigate de PSD.

Despre rezultatul obținut de PNL în Teleorman, Costel Barbu a declarat: „Este un rezultat pentru care am muncit foarte mult, pentru că am vrut să demonstrez că, și în Teleorman, oamenii vor schimbarea. Am obținut trei mandate de deputat din cele cinci care revin județului și un mandat de senator, iar din Parlament vom continua să luptăm pentru ca județul Teleorman să cunoască dezvoltarea. Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care au avut încredere în noi și îi asigur că voi face tot ce-mi stă în putere din calitatea de deputat pentru ca în Teleorman lucrurile bune începute la preluarea guvernării de către PNL să continue”.

Mandatele de senator, două la număr, se împart între PNL și PSD, revenind câte un mandat fiecăruia dintre cele două partide, ambele la redistribuire. Din tabăra PNL, în Senat va merge președintele partidului, Eugen Pîrvulescu.

2 Comments

  1. Draganesti vlasca…scuze..

  2. Costel barbu(cristi,bitanu) a facut un fel de istorie in numai un an!a tras partidul dupa el in tr,i a tras pe adormitii ceilalti,gen parvulescu oportunistul si calota!!!a inceput in tr ceva ce nu a facut alde dragnea si cristescu in 30ani!parvulescu pana acum sta liniștit sa nu deranjeze sistemul!bitanu ar trebui sa se lepede de parvulescu!!!sa ia langa el oameni corecti,demni care se bat pt alegatori si partid,gen primarul din draganesti vede!!!!afara cu parvulescu oportunistul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.