Eveniment

Protecţia Copilului face angajări: alte nouă posturi sunt scoase la concurs

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor funcţii contractuale de execuţie vacante, respectiv trei posturi de asistent social debutant și alte șase posturi de psiholog și psihopedagog. Astfel, instituția pune la dispoziție un post de asistent social debutant la Serviciul evaluare complexă a copilului cu dizabilităţi, un post de asistent social debutant la Serviciul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap, precum și un post de asistent social debutant la Centrul de îngrijire şi asistenţă Olteni, comuna Olteni, judeţul Teleorman.

Totodată, instituția scoate la concurs și un post de psiholog debutant la Serviciul regim de urgenţă în domeniul asistenţei sociale, un post de psiholog debutant la Serviciul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap, un post de psiholog practicant la Biroul evaluare şi consiliere psihologică pentru părinţi şi copii, un post de psihopedagog la Serviciul evaluare complexă a copilului cu dizabilităţi, un post de psihopedagog la Serviciul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap, precum și un post de psiholog practicant la Biroul evaluare şi consiliere psihologică pentru părinţi şi copii (jumătate de normă).

În toate cele nouă cazuri candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea specializarea asistenţă socială (pentru cele trei posturi de asistent social debutant) și  în specializarea psihologie/pedagogie sau psihopedagogie specială (pentru posturile de și psihopedagog)

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituţiei, iar concursul are două probe, astfel că pe 19 noiembrie candidaţii vor susţine proba scrisă, iar pe 21 noiembrie interviul.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman din Alexandria, Str. Dunării nr. 7, judeţul Teleorman, Compartimentul Resurse Umane, camera 28, telefon 0247/316.611, interior 29.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.