Economie

Proiectul “Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în Municipiul Alexandria” a fost acceptat spre finanțare de către A.F.M.

Primăria Municipiului Alexandria a depus spre finanțare, în data de 13.10.2020, proiectul “Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în Municipiul Alexandria” la Administrația Fondului pentru Mediu prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehicule de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic – stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședință de județ.

În cursul zilei de joi, 17 noiembrie 2021, municipalitatea a fost informată că proiectul a fost acceptat de către Administrația Fondului pentru Mediu. Stațiile de reîncărcare, stabilite prin proiect, prevăzute cu minim două puncte de reîncărcare vor fi accesibile publicului și vor fi amplasate astfel: str. Libertății – în fața Spitalului Județean; str. Dunării – platoul de la A.N.A.F.; str. Dunării – vizavi de Electrotel. Valoarea totală a proiectului acceptat spre finanțare este în cuantum de 683.729,13 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.