Economie

Proiectul privind realizarea unui parc industrial la Alexandria, în dezbatere publică

Monica DUMITRESCU

Primăria municipiului Alexandria a finalizat planul urbanistic zonal pentru realizarea unui parc industrial şi raportul de mediu pentru acest obiectiv şi va organiza o dezbatere publică pe acest subiect la începutul lunii martie 2017. Până atunci, alexăndrenii interesaţi pot trimite propuneri la Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului, potrivit primarului municipiului Alexandria, Victor Drăguşin.

Proiectul reprezintă unul dintre cele mai importante obiective ale edilului pentru acest mandat şi constă într-un amplasament în extravilan, în partea estică a municipiului Alexandria, spre centura ocolitoare a oraşului. Potrivit autorităţilor locale, prin realizarea acestui obiectiv se urmăreşte valorificarea zonei şi dezvoltarea economică, terenul pe care se va realiza fiind în vecinătatea zonei comerciale a localităţii.

Conform planului, accesul pe suprafaţa de teren de peste 18 hectare se va face din DN 6. Deşi proiectul este în stadiu incipient, autorităţile locale speră să atragă pe plan local firme cu capital românesc sau străin pentru comercializarea utilajelor agricole, a materialelor de construcţie ori prelucrare a produselor agricole.

Dezbaterea publică a proiectului este programată pe 2 martie, în sala mare de şedinţe a Primăriei Alexandria, începând cu ora 10.00.

Documentele pot fi consultate la sediul APM Teleorman din municipiul Alexandria, str. Dunării, nr. 1 şi la sediul Primăriei municipiului Alexandria din str. Dunării, nr. 139, în zilele de luni – joi, între orele 9.00-14.00 şi vineri între orele 9.00-12.00. De asemenea, documentele au fost publicate şi pe adresa de internet: http://apmtr.anpm.ro.

2 Comments

  1. Documentele nu se găsesc la http://apmtr.anpm.ro

  2. Mai repede domn’ Dragusin, aveţi majoritate confortabilă.După câte ştiu şi Titirisca ca şi domnia voastră,în campania de la locale vati bătut cu pumnul în piept şi unul şi celălalt.Da este necesar pt. această regiune cât şi pt. oraş un asemenea proiect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.