Politic

Proiectul privind aprobarea listei de priorităţi pentru repartizarea locuinţelor sociale, respins de Consiliul local Alexandria

consiliuMonica DUMITRESCU

Consiliul local al municipiului Alexandria a respins proiectul privind aprobarea listei de priorităţi cu persoanele îndreptăţite să primească locuinţe sociale în anul 2016, după ce consilierul local PNL Florin Titirişcă a atras atenţia că pe respectiva listă apar nume ale unor persoane care nu respectă condiţiile impuse de lege.

“Am descoperit o anomalie, şase persoane nu se mai încadrează în lista de priorităţi pentru că au devenit proprietari între timp. Am verificat declaraţiile lor de avere din care reiese faptul că au deja o locuinţă. Mi s-a spus la comisie că nu s-a mai revizuit lista de priorităţi din 2008. Nu putem să votăm ceva, dacă ştim din capul locului că este o neregulă”, a spus Florin Titirişcă în şedinţa Consiliului local Alexandria, desfăşurată joi, 29 octombrie.

De data aceasta, chiar dacă au adus argumente în favoarea aprobării proiectului, precizând că la momentul repartiţiei fiecare persoană trebuie să aibă dosarul actualizat, primarul Victor Drăguşin şi consilierii PSD şi UNPR, majoritari în Consiliul local Alexandria, au dat dreptate consilierului opoziţiei. Proiectul a fost respins cu 6 voturi împotrivă şi 13 abţineri, urmând să fie refăcut şi supus aprobării într-o şedinţă viitoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.