Eveniment

Proiectul “Educație prin zâmbet” a debutat la Călmățuiu de Sus

“Educație prin zâmbet”, proiect adresat preșcolarilor și școlarilor din ciclul primar, ce are ca obiectiv principal educarea tinerilor din mediul rural și prin activități extrașcolare interactive, derulat de Asociația Euro Teleorman și Consiliul Județean Teleorman, în colaborare cu Asociația „Un pas spre educație”, a debutat marți, 18 februarie, la Călmățuiu de Sus.

Sunt prevăzute în cadrul proiectului activități ce țin de sfera teatrului (divertisment, coregrafie, muzică și bune maniere, jocuri de dezvoltare personală, interacționarea cu un personaj dintr-o poveste cunoscută), dar și spectacole de știință (un concept interactiv și distractiv ce include experimente captivante susținute de un profesor trăsnit). Nu va lipsi din peisaj nici vata de zahăr pe băț, deliciul copilăriei prin răsfăț și zâmbete.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/14-cazuri-de-gripa-inregistrate-in-unitatile-scolare-din-judet-intr-o-singura-zi/

Activitățile desfășurate în prima zi din cadrul proiectului „Educație prin zâmbet” au adus bucurie copiilor din comuna Călmățuiu de Sus.

În zilele următoare proiectul va aduce zâmbete și pe chipul copiilor din localitățile Talpa, Scurtu Mare, Cervenia, Ștorobăneasa, Fântânele, Pietroșani, Plopii Slăvitești și Uda Clocociov.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.