Eveniment

Proiectul de reabilitare și modernizare a cinematografului „Unirea” din Zimnicea, depus la Compania Națională de Investiții

Proiectul de modernizare a Cinematografului “Unirea” din Zimnicea a fost depus, vineri, la Compania Națională de Investiții, după ce, tot vineri, Consiliul Local a aprobat, în sedință extraordinară, proiectul de modernizare a cinematografului și cheltuielile pe care urmează să le facă Primăria în cadrul proiectului.

Valoarea totală a proiectului depus la Compania Națională de Investiții se ridică la 2.8 milioane de euro, costul utilităților, estimate la cca. 35.000 euro, însemnând rețea de apă, canalizare, rețea de alimentare cu energie electrică, urmând să fie asigurate de Primărie.

Potrivit autorităților locale zimnicene, reabilitarea cinematografului va fi una totală, urmând ca la finalizarea lucrărilor zimnicenii să se poată bucura de două săli de proiecție, cea mare putând găzdui diferite evenimente publice locale (serbări școlare, simpozioane etc).

Complexul cinematografic va fi asigurat la incendiu după toate normele în vigoare și, odată reabilitat și modernizat, cinematograful va oferi publicului local proiecții 2D și 3D.

Primăria Zimnicea estimează că lucrările de modernizare și reabilitare să fie gata în aproximativ un an și jumătate.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.