Social

Proiectul “Biblioteca pentru adolescenți” continuă în liceele din Alexandria

Biblioteca Județeană “Marin Preda” Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, continuă proiectul cultural “Biblioteca pentru adolescenți”, ce se va desfășura în perioada mai – decembrie 2022.

În data de 02 mai 2022, proiectul a demarat la Liceul Teoretic “Alexandru Dimitrie Ghica” Alexandria și a continuat la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Alexandria (17 mai 2022) și la Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria (18 mai 2022).

S-au prezentat cele mai noi titluri achiziționate de bibliotecă pentru adolescenți, precum și serviciile de care pot beneficia aceștia ca și utilizatori.

Luni, 23 mai 2022, ora 11.00, reprezentanți ai bibliotecii se vor întâlni cu elevi și cadre didactice ai Liceului Teoretic “Constantin Noica” Alexandria, iar marți, 24 mai 2022, ora 10.00, cu cei de la Liceul Tehnologic nr.1 din Alexandria.

Cu acest prilej va fi promovat și concursul de lectură destinat adolescenților – “Bătălia cărților”, aflat, anul acesta, la cea de-a VIII-a ediție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.