Social

Proiect umanitar demarat de Crucea Roșie Teleorman – “Prichindelul fericit!”

Filiala de Cruce Roșie Teleorman a inițiat un proiect umanitar prin intermediul căruia se dorește sprijinirea preșcolarilor și școlarilor din Teleorman care nu dispun de rechizite necesare activității de învățare. “Prichidelul Fericit!”, căci aceasta este denumirea campaniei, debutează în această lună, când, din cotizațiile membrilor susținători ai filialei, vor fi donate 100 de pachete cu rechizite. Însă, necesitățile, la nivelul județului Teleorman, sunt mult mai mari, astfel că, după începerea noului an școlar, s-a determinat că un număr de 3000 de copii din clasele 0-IV și 800 de preșcolari nu dispun de rechizitele necesare desfășurării unui proces de învățare decent.

“Te invit să te alături demersului inițiat de Filiala Teleorman de Cruce Roșie, să fii parte din proiectul umanitar “Prichindelul fericit!”, să dăm împreună o șansă copiilor teleormăneni la educație!”, este mesajul reprezentanților filialei.

Toți cei interesați să se alăture acestei inițiative, o pot face și online, formularul de donație putând fi accesat la adresa www.crucearosie-teleorman.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.