Economie

Proiect pentru dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean, în valoare de aproape 3,8 milioane de lei

Consilierii județeni s-au întrunit în ședință extraordinară vineri, 19 octombrie, pe ordinea de zi fiind trecut un singur proiect de hotărâre, respectiv cel privind aprobarea Studiului de oportunitate pentru proiectul „Dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Alexandria”, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea calității infrastructurii  Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Alexandria, prin dotarea acestuia cu echipamentele medicale necesare îmbunătățirii actului medical  și oferirea de servicii de calitate cetățenilor, potrivit expunerii de motive a proiectului de hotărâre.

„Această ședință extraordinară a fost necesară deoarece urmează, în cursul zilei de astăzi (n.r. vineri, 19 octombrie), să depunem un proiect pe Programul Operațional, pe AXA 8, pentru ambulatoriul din Spitalul Județean de Urgență Alexandria. Vorbim de echipamente medicale și nemedicale, în jur de 490 de echipamente, pentru mai multe secții din Spitalul Județean în vederea îmbunătățirii calității serviciilor pentru cetățenii din Teleorman. Așadar, a trebuit să emitem această hotărâre de Consiliu Județean, eu le mulțumesc colegilor mei că au fost astăzi prezenți la această ședință extraordinară și că am putut adopta hotărârea”, a declarat Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean la finalul ședinței.

Investiția are o valoare totală de aproape 3,8 milioane de lei și vor fi achiziționate echipamente medicale și nemedicale pentru cabinetele ORL, chirurgie generală, gastroenterologie, urologie, nefrologie și medicină internă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.