Social

Programul la Evidenţa Populaţiei va fi prelungit şi în turul 2

buletinŞi pe 15 şi 16 noiembrie, la fel ca şi pe 1 şi 2 noiembrie, Serviciul de Evidenţa Populaţiei Alexandria va fi deschis atât pentru primire, cât şi pentru eliberare de documente.

În săptămâna premergătoare primului tur de scrutin, la Alexandria, au fost eliberate undeva la 500 de documente, iar în chiar ziua alegerilor, numărul documentelor eliberate a fost de 32 de cărţi de identitate. Acest interes major arătat de alexăndreni pentru obţinerea documentelor noi nu a fost neapărat determinat de dorinţa de a vot, şi pentru că au obţinut actele în timp record şi, plus de asta, au achitat taxele fără prea mari bătăi de cap, fără să stea la cozi la ghişele de achitare a taxelor necesare eliberării documentelor.

La fel ca în primul tur, şi în al doilea tur al alegerilor, cetăţenii vor putea depune sau ridica documente şi în zilele de sâmbătă şi duminică. Serviciului de Evidenţa Populaţiei Alexandria va avea program special în cele două zile ale turului doi, la alegerile pentru preşedinţia României. Cei care vor dori să aibă o nouă carte de identitate vor putea apela la serviciile acestei direcţii atât sâmbăta, cât şi duminica, programul fiind stabilit între orele 08.00 – 16.00, sâmbătă, atât pentru primire, cât şi pentru eliberare de documente, iar duminică, 16 noiembrie, programul va fi între orele 8.00 – 21.00. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.