Economie

Programul “Anghel Saligny” / Călmățuiu de Sus a primit bani pentru decontarea facturilor aferente investiției de extindere rețele de apă și canalizare

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 12.513.479 lei, în vederea decontării facturilor pentru 8 obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare de drumuri, refacere poduri, podețe și punți pietonale, sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Printre obiectivele de investiții pentru care s-au făcut plăți în această tranșă se numără și proiectul Primăriei Călmățuiu de Sus – “Extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră, comuna Călmățuiu de Sus, sat Băcălești, județul Teleorman”. Valoarea solicitată pentru decontare este de 5.878.740, 88 lei, fiind realizat 64,96% din investiție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.