Social

Programe de formare profesională pentru şomerii teleormăneni

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman va organiza până la sfârşitul anului 2016, mai multe programe de formare profesională gratuite, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate în baza de date a instituţiei ca şomeri indemnizaţi sau neindemnizaţi.

Este vorba despre programe de formare profesională în domeniile: comunicare în limba engleză, inspector resurse umane, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze, lucrător în creşterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, ospătar-chelner-vânzător în unităţi de alimentaţie publică, etc.

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare următoarele documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM Teleorman); copie act de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat căsătorie (pentru femei); copie diplomă studii (ultimul act de studii); carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la AJOFM Teleorman ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă. Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul instituţiei din Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.