Social

Program de lucru extins la Serviciul de Pașapoarte, o singură zi pe săptămână

Începând cu data de 01.09.2021, programul de lucru cu publicul la nivelul structurilor de pașapoarte a revenit la intervalul orar 08.30-16.30, conform unei informări transmise de Direcția Generală de Pașapoarte.

Cu toate acestea, instituția adduce la cunoștință că pentru a veni în sprijinul cetățenilor, o zi pe săptămână, structurile de pașapoarte vor desfășura în continuare activitatea de lucru cu publicul într-un interval orar extins, de la 08.30 la 18.30.

Mai multe detalii referitoare la programul de lucru al serviciilor publice comunitare de pașapoarte, pot fi accesate pe site-ul Direcţiei Generale de Paşapoarte (www.pasapoarte.mai.gov.ro, secţiunea “Servicii Publice Comunitare de Pașapoarte” – aflată pe pagina inițială), cât şi site-urile instituţiilor prefectului.

De asemenea, în funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel național, programul de lucru cu publicul poate suferi modificări ce vor fi anunțate în prealabil, transmit reprezentanții Direcției Generale de Pașapoarte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.