Politic

Profil de parlamentar – Valentin Boboc, Colegiul Videle

valentin-bobocIoan DUMITRESCU

Născut pe 24 martie 1966, actualul deputat social-democrat Valentin Boboc este căsătorit şi are un copil. A absolvit Facultatea de Foraj şi Exploatarea Zăcămintelor, dar nu a lucrat chiar în domeniu; a fost, rînd pe rînd, inginer şi apoi director la SC Edilul SA Alexandria, apoi la SC Transloc Prest SA Alexandria, după care a fost administrator public la Primăria municipiului Alexandria, iar mai apoi director la SC Apa Serv SA Alexandria pînă în anul 2012, cînd a candidat şi a fost ales, din partea Partidului Social Democrat, pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Videle.

De cînd a devenit deputat, Valentin Boboc a luat o singură dată cuvântul în Camera Inferioară a Parlamentului României, când a depus jurământul de credinţă, pe 20 decembrie 2012, şi a avut o singură interpelare legată de Programul Operaţional Sectorial Mediu – Axa Prioritară 1. În Cameră face parte din Comisia de administrare publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic. Nu a făcut nici o declaraţie politică de cînd este deputat, motivînd simplu: „Fiecare parlamentar poate să spună orice îl taie capul”, iar dînsul consideră că, mai ales acum, cînd social-democraţii se află la putere, nu-şi au rost declaraţiile politice, ci faptele. Valentin Boboc mai susţine că nu îşi mai doreşte un alt mandat de parlamentar, apreciind că se regăseşte mai degrabă într-o funcţie de administraţie.

Actualul deputat are patru locuri de casă, cu case cu tot în Alexandria, precum şi un loc de casă cu o casă în Zărneşti, două maşini, o motocicletă şi o motoretă, la fel de bine cum are şi mari datorii, de aproximativ 255.000 lei.

Deputatul Valentin Boboc este perceput ca un foarte activ în teritoriu, prezenţa sa fiind remarcată de joi pînă duminică, în fiecare săptămână în colegiul Videle, unde discută cu electoratul care de regulă apelează la parlamentar solicitînd locuri de muncă. Locuri de muncă cer de regulă teleormănenii politicienilor, iar tot de regulă aceştia ridică neputincioşi din umeri, puţini fiind parlamentarii care au societăţi comerciale care să angajeze forţă de muncă. Ar putea ei, politicienii, să elaboreze un cadru legislativ atractiv investitorilor care să creeze locuri de muncă, dar deocamdată nu se ocupă de aşa ceva.

One Comment

  1. promiteti multe si faceti,NIMIC…CINE V-O MAI ALEGE?LUMEA S-A SATURAT DE MINCINOSII DIN PSD,LOCURI DE MUNCA…CAND>SUNTEM JUDETUL CEL MAI SARAC,DAR CEL MAI COLORAT IN ROSU…TREZITI-VA TELEORMANENI,NU V-ATI SATURAT DE EI?VINE ZIUA ALEXANDRIEI,AVEM NEVOIE DE CONCERTE?AVEM NEVOIE DE LOCURI DE MUNCA,NE-AM SATURAT DE MIROSUL MICILOR AN DE AN SI DE FUM,FACETI CEVA PT ACEST ORAS,ALEXANDRIA,LUMEA NU ARE CE MANCA,VOR IESI IN STRADA,NU NE MAI CRE3DETI FRAIERI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.