Politic

Profil de parlamentar – Lucian Militaru, deputat Colegiul 4 Videle

Militaru_LucianIoan DUMITRESCU

Fostul primar al oraşului Videle, Lucian Militaru, născut pe 4 mai 1962, este astăzi deputat în colegiul Videle, ajuns parlamentar la redistribuire cu doar 5333 de voturi, fiind şi singurul membru al Partidului Democrat Liberal, filiala Teleorman, care este parlamentar în acest mandat.

În Camera Deputaţilor face parte din Comisia pentru politică externă, precum face parte şi din grupurile de prietenie cu Parlamentele din Marelui Ducat al Luxemburgului, din Muntenegru şi din Republica Cipru.

De când este deputat de Videle, Lucian Militaru a luat cuvântul de două ori în Camera Deputaţilor, a făcut o singură declaraţie politică, fiind în opoziţie în acest mandat a participat la 4 moţiuni de cenzură ale actualei puteri şi a participat la 3 iniţiative legislative. Moţiunile de cenzură la care a votat deputatul Lucian Militaru sunt: Guvernul Ponta – fabrică de şomeri; Politica antieuropeană sau „Cum poate trăi USL fără Schengen?”; Salvaţi metroul bucureştean; Companiile de stat în Guvernul USL. Management privat sau cumetrie de partid?. Propunerile legislative la care a participat deputatul Lucian Militaru sunt cele legate de modificarea Legii instituţiei Avocatului Poporului; modificarea Legii Codului Muncii; modificarea Legii privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efcte psihoactive. S-ar putea spune că Lucian Militaru este un deputat activ în Camera Inferioară a Parlamentului, atâta timp cât deputatul a votat, de când este parlamentar, de 100 de ori.

Despre starea materială a deputatului Lucian Militaru ştirile sunt controversate; în declaraţia sa de avere acesta recunoaşte că are două terenuri în Videle, două locuinţe, o maşină Audi, nu are depozite bancare, conturi, active, plasamente şi investiţii, dar are un credit contractat în anul 2007 în valoare de 72.000 lei, scadent în anul 2020. Cu toate acestea, gurile rele spun că Lucian Militaru ar fi mai bogat, ar avea o societate de transport şi mai multe camioane, dar acestea nu sunt dovedite, drept pentru care rămân la stadiu de bârfe sau de suspiciuni.

10 Comments

 1. FOST COMUNIST ,PRESEDINTE UTC,ACADEMIA STEFAN GHEORGHIU,ASTA NE MAI TREBUIE ?NE INTOARCEM IN TRECUT ?

 2. A FURAT PENTRU TOT NEAMUL,ARE FIRMA DE TRANSPORT,BINENTELES DOTATA CU TIR-URI NOI,IN DANEMARCA.PE CE BANI,FURATI ??MAI BINE STA IN BANCA LUI,NU MAI CANDIDEAZA,E UN SFAT OMENESC,IL PASTE DEPRESIA ,DUPA ALEGERI !!TOT ORASUL IL INJURA,NIMENI NU-L MAI VREA,SE IMBATA CU APA RECE SINGUR,OARE A PIERDUT SIMTUL REALITATII ??

 3. CIND A FOST DAT JOS,PENTRU TOTDEAUNA,MILIATARU A LASAT O GAURA DE 250 MLD,TREBUIA SA FACA PUSCARIE,DAR NU A TRECUT TIMPUL.APOI,A AJUNS DEPUTAT PENTRU CA A AVUT MILA DRAGNEA DE EL,NU TREBUIA SA AJUNGA,DAR DACA VREA SA AJUNGA IAR PRIMAR,SA FURE IAR,SA JOACE BARBUT,TREABA LUI,DAR CIND VA PIERDE ,RAU,VA CADE IN DEPRESIE,PACAT,TOATA LUMEA VORBESTE CA NU MAI ARE NICI O SANSA,NUMAI EL VEDE INVERS….MAI BINE SE RETRAGEA LINISTIT,FARA RUSINE,DAR DACA O CAUTA…CREDE CA MAI SINT OAMENII PROSTI SA SE VINDA PENTRU FOLOASE ??IA,DAR IN CABINA STIE CE FACE.

 4. forza Militaru:*!!!!Cel mai bun primar!Jos USL!!!!

 5. cetatean cinstit

  Militaru le mai statea in cale,si nu le-a iesit!!!na ca este deputat:D!!!Comunistii USL,pusi pe parjolit orasul Videle n-au putut duce planul la capat…oamenii cerebrali care l-au votat pe Militaru i-au incurcat,impotriva vointei oamenilor nu te poti pune…puciul USL care a promovat maturi in loc de candidati,nu s-a putut finaliza…dar roate se intoarce,Videle deja huleste PSD-ul :)))…asta nu se vede??FORZA MILITARU,FORZA PDL!!!

 6. Militaru un smecher de om.
  Vrajeaja si numai vrajeala in tot cea ce face.
  A distrus orasul Videle avand in vedere ca a avut
  oportunitatea ca a facst primar in perioada
  cand a facut parte din partidul de guvernamant cu
  viceprimministrul din Videle-Adrian Videanu,subprefect din Videle -profesorul.
  Cum a ajuns parlamentar -cu 15% din voturile alegatorilor!!!!!!!!!!!!

 7. CATI ANI AI si CUM ZICI CA TE CHIAMA,,,teleorman ?
  stii sa dai „sfaturi” sub anonimat ? sau esti nepot de
  comunist sadea care se afla ,inca, sub comanda celui
  ce inca sustine ca „ma mandresc ca am fost comunist”,
  iar apelativul ,”fratica”,miroase a jargon de mahala,
  apelativ sa il folosesti neamului tau,,,,si te mai rog
  sa nu confunzi POLITICA cu „radio sant”,,, cu stima !
  \

 8. teleorman

  Fratica Trifan,esti dus cu pluta rau..Lucian Militaru este omul care a adus Videle de comuna primitiva la stadiul de oras…nu USL-istii sau primarelul ala pompier,care nu stie decat sa urle dovedind astfel ca este un zero taiat in patru ,si o nulitate fata de MILITARU…MILITARU=VIDELE=PDL!!!!!

 9. Ce popti sa zici de un personaj care si-a schimbat peste noapte ,,,,,OPTIUNEA POLITICA ?,,,,,decat cateva versuri din
  poezia mea ,,,,CAMELEONII,,,,scisa in 2oo2,,,,

  ” POLITRUCI LA ORICE USA
  CU CHELIE SI CU FREZA ?
  ATUNCI LE ZICEAU IN RUSA,
  AZI LE ZIC TOTI IN ENGLEZA.

  CE SCOLI AU FACUT BADIE
  DE URGENT S-AU ADAPTAT ?
  COMUNISM-DEMOCRATIE,
  TOT ASA I-A ALAPTAT .

  CAND POPORUL STA LA COADA
  PENTRU PAINE,CABANOS,
  PE EI LUMEA SA NU-I VADA
  FOLOSEAU USA DIN DOS.

  PILE-AVEAU LA ABATOARE,
  PROSTII DOAR PRIVEAU DE-AFARA,
  TE CERTAU DACA-N-DRAZNEAI
  CU MANIE ,,,,PROLETARA.

  AU SCRIS ODE,OSANALE,
  PROSLAVIT CONDUCATORII,
  AZI NICI GURA NU MIROASE
  TOT EI SUNT PREDICATORII.

  IERI LA BLOC CONFORT SPORIT,
  DE,,,,ERAU STAHANOVISTI,
  AZI IN ,,,V I L E SI PALATE,
  TOT ACEIASI,,,,ACTIVISTI.

  ati votat tot TRECUTUL,,,,,de NOSTALGII AVEM PARTE,
  dar cei mai REGRETABIL este ca FAC LEGI NOI ale asa
  zisei,,,,,,DEMOCRATII,,,,numai cei fara minte cred asa
  ceva,au UN SINGUR SCOP ? VOI,,,il stiti ? eu il STIU,,,

  Vin alegeri noi,,,,,,VOTATII FRATILOR TOT PE EI si
  sa va plingeti ca aveti traiul MIZER,,, IL MERITAM ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.