Politic

Profil de candidat Tiberiu-Dan Neamu, Candidat ARD-PDL Colegiul 2 Deputaţi Zimnicea

Ioan DUMITRESCU

Tiberiu-Dan Neamu s-a născut în data de 19.06.1976. După şcoala generală şi după Colegiu, Tiberiu-Dan Neamu a urmat Liceul Agroindustrial din Turnu Măgurele în perioada 1991-1995, obţinând diploma de tehnician veterinar. Între anii 1995-1999 Tiberiu Neamu a urmat Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară- Facultatea de Biotehnologii, în urma căror studii a obţinut diploma de inginer biotehnolog. În perioada următoare, 1999-2000 Tiberiu Neamu a fost masterand în Management, Marketing şi Dezvoltare Rurală din cadrul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agicultură şi Dezvoltare Rurală.

După terminarea studiilor, Tiberiu-Dan Neamu a fost profesor la Şcoala Generală din Viişoara, între anii 2000-2005. Mai apoi, între anii 2005-2010 a ocupat postul de inginer la I.F. Neamu Mihai. În perioada următoare, între anii 2010-2012, a ocupat postul de director la Societatea Comercială SEMROM Oltenia, Societate pe Acţiuni. La alegerile locale din iunie 2012, Tiberiu-Dan Neamu a candidat pe listele Partidului Democrat pentru funcţia de primar al comunei Viişoara, fotoliu pe care a reuşit să îl câştige şi pe care îl ocupă şi astăzi.

În ce priveşte activitatea sa politică, Tiberiu-Dan Neamu s-a înscris în anul 2004 în Partidul Democrat. Tot în acelaşi an, 2004, Neamu este ales consilier local pe listele Partidului Democrat în Consiliul local al comunei Viişoara, unde activează tot mandatul, până în 2008. La următoarele alegeri locale din 2008, Tiberiu Neamu reuşeşte să redevină consilier local în Consiliul comunei Viişoara, de data aceasta pe listele rebrenduitei formaţiuni politice intitulate Partidul Democrat Liberal; la alegerile locale din vara acestui an Tiberiu Neamu candidează pentru funcţia de primar, câştigând alegerile, şi devenind primul gospodar al comunei Viişoara.

În iarna aceasta Tiberiu-Dan Neamu s-a hotărât să candideze pentru Parlamentul României, intrând în luptă pentru Colegiul 2 Zimnicea pentru Camera Deputaţilor, fiind promovat tot pe listele Partidului Democrat Liberal, rebrenduit din nou, sub sigla Alianţei România Dreaptă.

2 Comments

  1. BRAVO FRATE…
    campionu…:))

    RESPECT..DIN SUA…PENTRU UN VECHI PRIETEN..

    STELI

  2. Bravo tibi sa aj deputat sa scapam de dragnea

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.