Politic

Profil de candidat – Marian Zlotea, candidat ARD Colegiul 3 Senat

Ioan DUMITRESCU

Marian Zlotea s-a născut în 30 iunie 1971, iar astăzi conduce Organizaţia Judeţeană Teleorman a Partidului Democrat Liberal. Este bucureştean, dar în ultimul timp stă mai mult în judeţul Teleorman, aflat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, intrând în luptă pentru Colegiul 3 Senat.

Marian Zlotea este doctorand în Istorie la Universitatea Sapienza; a absolvit Academia Naţională de Informaţii- Colegiul Naţional de Securitate şi Apărare, fiind licenţiat în economie.

În perioada decembrie 2007-aprilie 2008 a ocupat funcţia de secretar de stat, fiind preşedintele Agenţiei Naţionale de Protecţie a Consumatorului pe lângă Guvernul României. În perioada decembrie 2007-februarie 2009, Marian Zlotea a ocupat postul de europarlamentar, fiind vicepreşedintele subcomisiei pentru securitate şi apărare în Parlamentul European. Între februarie 2009 şi iulie 2012 a ocupat funcţia de secretar de stat, fiind preşedintele Atorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Marian Zlotea a intrat în Partidul Democrat Liberal în anul 1995. După cinci ani de ucenicie în partid, Marian Zlotea a ocupat diverse funcţii; astfel, în perioada 2000-2005 a fost vicepreşedintele Organizaţiei PDL, sectorul 1 al capitalei; între 2007 şi 2009 a fost preşedintele executiv al PDL sector 1. Între 2009-2010 a fost preşedintele PDL sector 5; din 2012 este secretarul executiv al Biroului Permanent Naţional al PDL şi tot din acest an conduce ca preşedinte şi Organizaţia Judeţeană Teleorman a democrat liberalilor.

Cu un astfel de curriculum vitae, Marian Zlotea se consideră calificat să intre şi în lupta pentru Senatul României, candidând pentru colegiul 3 Senat.

One Comment

  1. B A F T A ,,,,,,iar dac devii SENATOR sa ai

    grije de,,,,,NOI,,,,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.