Politic

Profil de candidat Elena Cătălina Ştefănescu, candidat USL Colegiul 1 Deputaţi Turnu Măgurele

Ioan DUMITRESCU

Despre misterioasa Elena Cătălina Ştefănescu, candidat al Uniunii Social Liberale- Partidul Social Democrat la Colegiul 1 Turnu Măgurele pentru Camera Deputaţilor se ştiu foarte puţine lucruri deocamdată, în afara faptului că numără doar 23 de ani. Se mai ştie că atunci când era în clasa a X-a, în anul 2005 a participat la Olimpiada la Limba Română, etapa naţională la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea, unde s-a situat în urma evaluării pe locul 8 cu un punctaj de 8,7 obţinând astfel o menţiune.

Elena Cătălina Ştefănescu a urmat după liceu Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia Limbi Moderne Aplicate, la Universitatea din Bucureşti. După facultate, Cătălina Ştefănescu şi-a dat masterul în Politici Publice şi Integrare Europeană la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administraţie din Bucureşti.

Despre candidatul USL la Colegiul 1 Camera Deputaţilor se mai ştie din declaraţia de avere pe care a completat-o pe 23.10.2012 că nu posedă terenuri, are un singur apartament de 60,66 mp cumpărat în anul 2011 şi mai are un automobil Citroen, cu an de fabricaţie 2005. Veniturile Cătălinei Ştefănescu provin doar din salariu de consultant la o societate comercială din Alexandria şi se ridică la 36.160 RON pe an. În schimb, la capitolul datorii, Cătălina Ştefănescu declară un împrumut contractat în anul 2011 cu termen scadent în anul 2041; fiind tânără, are tot timpul să returneze creditul de 53.675 RON. Altfel, Cătălina Ştefănescu nu are încă active financiare, depozite bancare, şi nici bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă sau de numismatică.

Cea mai tânără candidată în Camera Deputaţilor, Elena Cătălina Ştefănescu a fost deocamdată o prezenţă discretă, chiar şi în campania electorală, posibil în strategia de campanie figurând modestia apariţiilor şi a discursurilor pompoase, a promisiunilor generoase fără acoperire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.