Politic

Profil de candidat – Claudiu Duică: candidat PRM Colegiul 5

Ioan DUMITRESCU

Născut pe 8 decembrie 1952, în Roşiorii de Vede, a urmat şcoala în mai multe localităţi. Astfel, clasa I a făcut-o la Roşiorii de Vede, clasele II – III la Borsec, clasele V – IX la Bacău, iar liceul l-a urmat tot la Roşiorii de Vede. La vremea respectivă, regimul care se instaurase persecuta toate familiile de chiaburi, drept pentru care nici domiciliul urmaşilor chiaburilor nu era definitiv şi stabil.

Cu toate acestea, Claudiu Duică a devenit subinginer după ce a absolvit Facultatea de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini, iar în anii post-decembrişti a absolvit şi Facultatea de Drept, dându-şi şi licenţa.

A lucrat, rând pe rând, la fosta Uzină 23 August din Bucureşti, la Rova din Roşiorii de Vede şi la CFR – Marfă. În 1986 a fost trimis în Egipt ca specialist în reparaţii vagoane de căi ferate, în perioada aceea fiind şi membru al Partidului Comunist.

Între anii 1989 – 2006 nu a fost atras de nici un partid, iar din 2006 a intrat în PNG-CD. În anul 2010 a fost atras de Dan Diaconescu în PP-DD, iar anul acesta se află în PRM pe listele cărui partid şi candidează pentru Colegiul 5 deputaţi.

Dictonul preferat al peremistului Claudiu Duică este “Unitate, Demnitate, Suveranitate” şi în principal merge pe linia unui naţionalism neexacerbat.

One Comment

  1. Ion Popescu

    Isi cheltuiestii banii degeaba ca dealtfel toti candidatii PRM-ului!Nu au nici o sansa asa cum nu au avut nici la locale.Electoratul sarac si incult al acestei formatiuni politice a plecat la PPDD.,deorece liderul acestei formatiuni stie sa se apropie de acest electorat si chiar se ocupa nu ca cel de la PRM care sta mai mult pe la Capatos sau Acces direct!Succes PPDD,chiar daca pentru mine sunteti o gluma, ca sa nu zic mai rau un spital de „glumeti”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.