Eveniment

Producătorii agricoli își vor putea valorifica produsele/ Răspunsul Prefecturii la solicitarea senatorului Eugen Pîrvulescu

Cu o zi în urmă, senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu a făcut o solicitare către Prefectură, pentru ca instituția să lămurească modul în care producătorii agricoli, în special cultivatorii de răsaduri, să își poată valorifica munca în piețele agroalimentare din județ, pe durata stării de urgență.

Răspunsul pentru liderul PNL Teleorman a venit cu puțin timp în urmă, Prefectura Teleorman făcând precizarea că, pentru buna desfășurare a activității producătorilor agricoli, precum și pentru a veni în sprijinul cultivatorilor de legume, a fost deja trimis un punct de vedere către toate unitățile administrative-teritoriale din județ cu punctul de vedere al instituției.

“Ca răspuns la adresa dumneavoastră nr. 6/02.04.2020 referitoare la activitatea de comercializare a materialului săditor (inclusiv pomi fructiferi) de către producătorii agricoli, vă facem cunoscut faptul că această activitate se poate realiza în conformitate cu art. 7 alin. (1) și (2) din Ordonanța militară nr. 3/24.03.2020 și a art. (2) din Ordonanța militară nr. 4/29.03.2020, precum și cu respectarea prevederilor Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, cu modificările și completările ulterioare.

Menționăm că pentru buna desfășurare a activității producătorilor agricoli, precum și pentru a veni în sprijinul cultivatorilor de legume, instituția noastră a comunicat acest punct de vedere către toate unitățile administrativ teritoriale din județ”, precizează Instituția Prefectului, în răspunsul la solicitarea senatorului PNL Eugen Pîrvulescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.