Sport

Probleme în fotbalul judeţean. Avântul Stejaru şi Dunărea Zimnicea nu s-au înscris în Liga 4, încă două zile se mai fac înscrieri!

Dunarea zimniceaPerioadă agitată în fotbalul judeţean din Teleorman, care acuză destul de mult problemele financiare existente în întreaga societate. Cu câteva zile înainte de şedinţa tehnică cu echipele, programată pe 23 august, nu se ştie componenţa definitivă a competiţiei Ligii a 4-a, deoarece doar 14 echipe s-au înscris în campionat. Conform documentelor înregistrate la AJF Teleorman, 14 echipe au depus cerere de înscriere pentru ediţia de campionat 2016-2017, una s-a înscris în Liga a 5-a (Avântul Stejaru), iar o altă echipă n-a dat nici un semn că ar fi interesată să continue în noul sezon (Dunărea Zimnicea).

În aceste condiţii, Comitetul executiv al AJF Teleorman a decis să prelungească termenul limită pentru înscriere în Liga a 4-a până în data de vineri, 19 august a.c., până atunci fiind aşteptate echipele care au drept de participare (conform criteriilor stabilite prin regulamentul campionatului judeţean).

Să mai punctăm un singur aspect, faptul că noul sezon fotbalistic al Ligii a 4-a va debuta în data de 27 august a.c. (sâmbătă), aşa cum s-a stabilit de către Comitetul de Urgenţă al AJF, iar şedinţa tehnică cu echipele este programată în data de marţi, 23 august.

În privinţa campionatului fotbalistic Liga a 5-a, acesta urmează să debuteze pe 11 septembrie a.c., iar şedinţa tehnică va fi pe 6 septembrie.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.