Economie

Printr-un proiect de lege adoptat de Camera Deputaţilor, Locuitorii municipiului Turnu Măgurele se pot pensiona cu doi ani mai devreme

Marţi, 23 mai 2017, în Camera Deputaţilor, a fost votat un proiect de Lege propus de deputatul Gigel Ştirbu privind pensionarea locuitorilor municipiului Slatina cu doi ani mai devreme, datorită faptului că toate platformele industriale din municipiu şi-au încetat, aproape în totalitate activitatea, lăsând astfel fără posibilităţi de angajare mai mult de jumătate din populaţia municipiului.

Dacă iniţial legea se referea doar la Slatina, la propunerea grupului parlamentar al PSD a fost extinsă şi la municipiul Turnu Măgurele, care a fost trecut în textul legii cu aceleaşi drepturi ca şi cei de la Slatina, pornind şi aici de la ideea că mai mult de jumătate din locuitorii din Turnu Măgurele au fost angajaţi la Combinatul Chimic, care în ultimii ani şi-a restrâns activitatea până la a fi închis pe perioade lungi de timp aşa cum este şi în prezent. Camera Deputaţilor este forul decizional în acest caz, urmând ca legea să fie trimisă spre promulgare. (Gh.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.