Eveniment

Principalul suspect în cazul tâlhăriilor de săptămâna trecută fusese eliberat condiționat din închisoare, în luna mai

Principalul suspect în cazul celor două tâlhării comise, săptămâna trecută, pe raza municipiului Alexandria, a fost condus la Poliția municipală, în vederea audierii, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, printr-un comunicat de presă. Acesta a fost ridicat de oamenii legii, împreună cu mai multe bunuri necesare anchetei penale, în urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață.

Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Alexandria, condamnat anterior la pedepse cu închisoarea pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență și eliberat condiționat în cursul lunii mai 2019.

„Organele de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria împreună cu procurorul de caz au început o investigație dificilă, în urma coroborării probelor, rezultând că numitul S.F. din municipiul Alexandria, județul Teleorman, persoană în vârstă de 23 de ani, condamnat anterior la pedepse cu închisoarea pentru săvârșirea unor infracțiuni săvârșite cu violență și eliberat condiționat din penitenciar în cursul lunii mai 2019, este principalul suspect al săvârșirii infracțiunilor”, se arată în comunicatul de presă.

 

Citește și:  http://ziarulteleormanul.ro/suspect-in-cazul-talhariilor-de-saptamana-trecuta-retinut-in-urma-unor-perchezitii-de-amploare/

 

Totodată, procurorii mulțumesc cetățenilor pentru implicare și îi asigură că, în situații similare, atât ei cât și polițiștii vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria mulțumește cetățenilor din comunitatea noastră pentru implicare și dăm asigurări că în alte situații similare, atât procurorii cât și organlele de poliție, iau toate măsurile necesare în vederea asigurării climatului de siguranță publciă”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.