Social

Prin hotărârea Consiliului Local, terenul de fotbal din cadrul Ştrandului Alexandria are program prelungit pe timpul verii

Carmen Dumitrescu

Ştrandul Alexandria este, pe toată perioada sezonului cald, principalul punct de atracţie pentru alexăndreni şi chiar pentru teleormănenii din toate colţurile judeţului. Complexul sportiv şi de agrement nu este vizitat exclusiv de către cei care vor să se bronzeze sau să fugă de căldura de afară la piscină, ci şi de cei care se dedică unor activităţi sportive, precum fotbalul, terenul de fotbal  din cadrul complexului fiind foarte apreciat de către cei care frecventează această locaţie. Tocmai de aceea, se pare că un număr foarte mare de alexăndreni au solicitat Administraţiei Domeniului Public prelungirea programului  de închiriere a terenului de fotbal după orele 21.00, aşa cum era prevăzut iniţial în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Complexului de odihnă şi recreere Ştrand Vedea. Pentru a răspunde nevoilor alexăndrenilor şi, în general, a consumatorilor de ştrand, Consiliul local Alexandria a aprobat în cadrul celei mai recente şedinţe prelungirea programului de închiriere a terenului de fotbal până la orele 24.00 în fiecare zi a săptămânii. Joia, programul de închiriere nu mai începe de la orele 9.00, ca de obicei, ci de la 14.00 după amiaza.

Preţul abonamentelor a rămas neschimbat, astfel că un abonament pentru 10 zile costă 80 de lei, unul pentru 15 zile costă 100 de lei şi unul pentru 30 de zile costă 150 de lei. Documentele necesare întocmirii abonamentului sunt cartea de identitate a solicitantului sau cuponul de pensie pentru pensionari. Pentru persoanele care folosesc sauna sau jacuzzi se vor aplica brăţări de culori diferite.

În continuare, elevii şi studenţii cursurilor de zi beneficiază de reducere de 50% la bilete şi abonamente pe perioada vacanţelor iar pensionarii, cu domiciliul în Alexandria beneficiază de o reducere la jumătate a biletelor şi abonamentelor în perioada vacanţelor şcolare, pentru a-şi însoţi nepoţii la ştrand.

Mai mult, Ştrandul Alexandria este dotat acum cu noi echipamente, aparatul de fizioterapie fiind doar unul dintre acestea. Echipamentul reprezintă o componentă a circuitului înot-saună-masaj acvatic, sistem care oferă o formă de activare şi relaxare a organismului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.