Politic

Primul om politic din Teleorman care-și donează salariul pentru combaterea epidemiei de Coronavirus

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, a luat decizia să-și doneze salariul lunar, pentru a sprijini eforturile întreprinse pentru izolarea și combaterea coronavirusului.

Banii pe care Cristi Barbu îi câștigă de la Guvern vor merge la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, potrivit contractului de donație încheiat, vineri, între politician și unitatea spitalicească.

Prin contractul de sponsorizare semnat de cele două părți, Spitalul Județean se obligă să folosească banii primiți de la secretarul general adjunct al Guvernului pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Contractul intră în vigoare vineri, 20 martie, și este valabil până pe data de 25 mai, însă poate fi prelungit, prin act adițional, dacă starea de urgență decretată de președintele Iohannis va fi prelungită.

4 Comments

 1. #Solidaritate

  Astăzi parlamentarii opoziției trăiesc clipa, și o trăiesc pur politicianist, pentru partid șau pentru liderii lor.
  Voi sunteti la guvernare, aveti grija de tot ce are pret!
  Aveţi grijă de poliţie, armată, medici, personal medical şi de privaţii care produc respectiv privaţii vulnerabili sau de buna credinţă, în rest… Tăiaţi!
  Impozitaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară de sase luni facilităţilor pentru parlamentari, reduceţi povara bugetară compusă în parte de “specialiști” cu pensii şi salarii nesimţite, pentru că altfel ne ducem de râpă dacă nu schimbăm stilul ăsta păgubos de lasă-mă să te las!

 2. Observator

  Si el cu ce mai traieste,daca isi doneaza salariul castigat la guvern? I-a mai ramas de pe vremea lui Almajanu?

 3. du-te la MARIN almajanu ot Peret sa-ti dea plasele cu bani pe care le cara acasa si la partid atunci cand erau angajati mii de bugetari cu examene masluite . Castigau si mai castiga cei care dadeau tainul de mii de EUROS . Conducatorii de institutii bugetare si acolitii lor va spun amanuntele .

 4. Un bun exemplu ! Baiat destept !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.