Sport

Primul incident la Cupa Teleormanul – Arbitrul Croitoru a fost lovit la Drăgăneşti de Vede

Unul din jocurile fără o miză deosebită, dar în care ambiţiile echipelor se resimt la fiecare dispută, a fost cel dintre Drăgăneşti de Vede şi Scrioaştea, din grupa C a Cupei Teleorman, etapa a 3-a. Jocul a fost destul de echilibrat 70 de minute, perioadă în care oaspeţii au marcat o dată (în min. 65, prin Tănase), însă nimic nu anunţa oprirea bruscă a partidei. În min. 70, un banal fault în atac al unui jucător de la gazde (nr. 17, F. Slătaru), avea să degenereze în nemulţumirea vehementă a jucătorului, supărat că arbitrul Robert Croitoru (din Roşiorii de Vede) a acordat fault, a protestat vehement, motiv pentru care s-a ales cu cartonaş galben; a urmatreacţia nervoasă a celui în cauză, care l-a înjurat şi a încercat chiar să-l lovească pe arbitru, motiv pentru care i s-a arătat cartonaş roşu. În timp ce oficialul Croitoru îşi nota sancţiunea  în carneţel, aşa-zisul jucător, nemulţumit în continuare, s-a repezit spre acesta şi l-a lovit cu piciorul, în zona coapsei piciorului stâng, după cum a menţionat observatorul meciului, N. Popa (din Tr. Măgurele). Imediat, partida s-a încheiat, însă F. Slătaru şi-a continuat ameninţările şi a mai încercat o dată să-l lovească pe arbitru, fiind însă oprit de oficialii gazdelor.

Deşi nu credem că şi-a propus vreodată să fie între “evidenţiaţi” la acest capitol, arbitrul Croitoru (din Roşiori) este unul din protagoniştii celor mai multe asemenea situaţii, în care jocurile respective s-au întrerupt. Cât priveşte pe aşa-zisul jucător Slătaru, acesta se pare că este jucător împrumutat de la Vedea şi juca pe tabel la echipa din Drăgăneşti de Vede.

Cazul respectiv va fi miercuri pe masa Comisiei de disciplină a AJF Teleorman, în care se aşteaptă sancţiuni severe pentru jucătorul vinovat.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.