Eveniment

Primele sentinţe în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. Presedintele PSD a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual.

Instanţa supremă a pronunţat, in această dupa amiaza, decizia în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Fosta şefă a DGASPC Teleorman Floarea Alesu a fost condamnată la trei ani şi şapte luni de închisoare cu executare, in timp ce fostul director executiv DGASPC Rodica Milos a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Decizia luată joi de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă, putând fi contestată la completul de 5 judecători.

În cazul fostei soţii a lui Dragnea, Bombonica Prodana, se constată încetarea procesului penal şi se aplică o amendă penală de 1.000 de lei.

Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman, a primit trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu, si un an de închisoare pentru fals intelectual, iar după contopire sentinţa este de trei ani închisoare cu suspendare.

Ionel Marineci, fost şef serviciu în cadrul DGASPC Teleorman, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu.

Valentina Marica, fost şef serviciu la DGASPC, a fost condamnată la trei ani cu suspendare, iar Claudiu Balaban, şef serviciu, a primit tot trei ani de închisoare cu ani suspendare pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, în timp ce Nicuşor Gheorghe, fost şef serviciu, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu.

Anisia Niculina Stoica, fosta secretara a PSD Teleorman, a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la fals şi pentru complicitate la abuz în serviciu, iar fosta secretară a PSD Teleorman Adriana Botorogeanu a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Cele două au fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman.

3 Comments

  1. ANUNT
    un taran a evadat din campia Teleormanului si isi face de cap prin Bucuresti.Este usor de recunoscut ,raspune repede la cuvantul Parandarat.

  2. Vai!!!!!!!!Marineci, la beci????Si toti nenorocitii cu care ne-a otravit viata, acesta rapandula securistoida???????De la CJ la primarii, cretinoidul Ionel Marneci, si-a plantat koorwele si „copii de suflet”, abandonati, I-a invatat sa minta, sa fore, sa pope in koor, jawra draqu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. MULTI ANI PRIMEASCA! pentru ca merita acest talhar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.