Social

Primarul Victor Drăguşin cere demisia şefului Secţiei de Drumuri Naţionale Alexandria

Ca urmare a stării avansate de degradare a căii de rulare a podului de peste râul Vedea, a neefectuării lucrărilor de întreţinere necesare şi a numeroaselor gropi apărute în asfalt în această iarnă, luni, 13 martie, traficul peste pod s-a desfăşurat cu mare dificultate, sub atenta coordonare a Poliţiei Locale şi a Poliţiei Rutiere.

“Deşi pentru acest obiectiv se află în desfăşurare o lucrare de reabilitare şi consolidare şi podul a fost predat de municipalitate pentru perioada efectuării lucrărilor către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în ultima perioadă am fost nevoiţi să intervenim de mai multe ori pentru a astupa gropile din asfalt şi a asigura condiţiile de trafic rutier. Şi acum vom interveni din nou, deşi nu este responsabilitatea noastră, deoarece pentru siguranţa traficului se circulă foarte greu peste pod şi s-au format cozi atât la intrarea în Alexandria, cât şi la ieşire. Vom repara temporar acele gropi, aşa cum am mai făcut de trei ori în ultimul timp şi solicit public tuturor celor responsabili de această lucrare şi de acest sector de drum să îşi ia responsabilităţile în serios, să dea dovadă de profesionalism, să trateze această lucrare cu maximă seriozitate şi să nu uite că sunt DIRECT RĂSPUNZĂTORI pentru siguranţa şoferilor care zilnic trec peste acest pod.

Consider că în  toată această perioadă de când podul a intrat în reabilitare, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Alexandria a dat dovadă de totală neimplicare şi iresponsabilitate şi, de aceeea, îi solicit public demisia.

Îi asigur pe toţi participanţii la trafic care sunt obligaţi să îndure calvarul traficului peste pod, că voi interveni, chiar dacă nu intră în responsabilitatea mea acest lucru, ori de câte ori va fi nevoie pentru remedierea situaţiei.

Mulţumesc pentru înţelegerea de care au dat dovadă, tuturor participanţilor la trafic!” – declară primarul Victor Drăguşin, într-un comunicat de presă.

4 Comments

  1. automobilist

    Ar trbui interzis accesul auto cu greutatea max. admisa peste 3,5 tone. Acum daca platesti taxa de acces in oras de 100 lei treci pe pod!

  2. Liceul Agricol

    Acelasi limbaj de lemn!!! Chiar nu aveti pic de rusine sa dati vina pe altcineva…. Asa face si directoare Gina Curea!!! Rusine, pesedistilor!!!

  3. Cum poate un primar in 2017 sa ceara asa ceva??? Intra in competenta primarului acest lucru??? Ar trebuii sa nu se faca confuzie intre angajatii statului sau companiilor si angajatii primariei sau consilierii locali. De ce municipalitatea a predat lucrarea? I s-a parut prea mare sau prea grea pt a o duce la final?????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.