Social

Primarul Drăguşin şi planurile sale: Anul 2017 va fi dedicat şcolilor

Ioan DUMITRESCU

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, singurul primar al municipiului reşedinţă de judeţ cu trei mandate consecutive, îşi propune în cel de-al treilea mandat să ducă la îndeplinire promisiunile electorale din campania de la alegerile locale din 5 iunie.

Vorbind despre Centrul multifuncţional pentru tineret din Alexandria, primarul Victor Drăguşin afirmă că acesta va fi gata în vara sau chiar luna septembrie a anului 2017, conform promisiunilor constructorului. Referitor la sala polivalentă, la fel, constructorul s-a angajat ca aceasta să fie gata pe data de 15 decembrie 2016. În ce priveşte stadionul municipal din Alexandria, primarul social-democrat Victor Drăguşin declară, cu amărăciune, că, deocamdată,  din cauza intervenţiei nefericite şi răutăcioase a copreşedintelui Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu, care a declarat că Alexandria nu are nevoie de un stadion municipal, renovarea şi modernizarea acestuia au fost amânate. Vorbind despre mulţimea de câini comunitari din Alexandria, Victor Drăguşin afirmă că s-a scos la licitaţie manageriatul serviciului respectiv de ecarisaj. Referindu-se la de curând trecutele zile ale municipiului Alexandria, Victor Drăguşin mulţumeşte oamenilor de afaceri care s-au implicat, în urma evenimentului respectiv adunându-se la bugetul local peste un miliard de lei. Amintind şi de actualul subprefect al Instituţiei Prefectului Teleorman, Alexandru Ceciu, primarul Victor Drăguşin anunţă că în momentul în care acesta nu va mai reprezenta Guvernul României în teritoriu, este aşteptat la Primăria Alexandria, pentru a conduce un serviciu.

Primarul social-democrat afirmă că în anul 2017 primăria se va dedica şcolilor, urmând ca 80% din bugetul local să fie alocat instituţiilor de învăţământ din Alexandria. În continuare, priorităţile primarului Drăguşin sunt locuri de muncă, parcul industrial, locuri de agrement, de joacă şi de recreere pentru alexăndreni, precum şi asfaltarea tuturor străzilor din municipiu şi asigurarea de apă şi canalizare pentru toate locuinţele.

În plan politic, primarul Victor Drăguşin susţine că social-democratul Victor Ponta nu va merge în nici un caz la Partidul România Unită, de asemenea că România are nevoie de un Guvern politic, care speră să fie condus de preşedintele PSD, Liviu Nicolae Dragnea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.