Politic

Primarul demis de la Balaci este consilierul personal al primarului de la Dobroteşti

balaciIon Mănica, primarul comunei Dobroteşti, are un nou consilier personal în persoana edilului demis al comunei Balaci, Ilie Calotă. Astfel, după ce a pierdut definitiv procesul cu ANI privind starea de incompatibilitate în care s-a aflat în timpul mandatului de primar, Ilie Calotă a intrat în probe pentru funcţia de consilier personal la Primăria Dobroteşti.

„Domnul Ilie Calotă este, deocamdată, în probe. Dacă îmi convine modul în care îşi desfăşoară activitatea, o să-l păstrez, dacă o să ajung la concluzia că nu se descurcă, o să renunţ la serviciile sale. Eu am mai avut un consilier personal înaintea domnului Calotă, dar l-am dat afară după două luni pentru că nu mă ajuta cu nimic. Acum, în ce-l priveşte pe domnul Calotă, eu cred că are experienţa necesară în administraţie pentru a mă putea ajuta, mai ales acum când eu am depus nişte proiecte importante pentru comunitate, iar sfaturile dumnealui sunt binevenite”, a declarat primarul Ion Mănica referitor la subiect.

Ilie Calotă a fost acuzat de Agenţia Naţională de Integritate că s-a aflat în stare de incompatibilitate şi a fost demis din funcţia de primar al comunei Balaci prin decizie a Prefecturii Teleorman, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis decizia irevocabilă în ceea ce priveşte starea de incompatibilitate a edilului. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. O rotire comunista de cadre! O sa-l consilieze pana o sa devina si Ion Manica incompatibil. Asa sa-i ajute Cel de Sus! Vicepremierul, am vrut sa spun!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.