Politic

Primarul de la Plopii Slăviteşti a câştigat, definitiv, războiul cu ANI

ANIDupă un şir lung de sentinţe şi recursuri, edilul democrat-liberal al comunei Plopii Slăviteşti a câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate.

“Respinge recursul declarat de pârâta Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei civile nr. 796 din 10 martie 2014 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18 septembrie 2015”, se arată în decizia magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Decizia instanţei supreme vine după ce ANI contestase decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti din data de 10 martie 2014, potrivit căreia, în cazul edilului democrat-liberal de la Plopii-Slăviteşti nu a fost vorba de încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor.

Primarul comunei Plopii Slăviteşti a fost acuzat de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 24 octombrie 2012 – 24 octombrie 2013, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de primar al comunei Plopii Slăviteşti şi calitatea de reprezentant al comunei în A.G.A. a S.C. APA PLOPII SLĂVITEŞTI S.R.L. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.