Politic

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin a depus jurământul

Victor Drăgușin, primarul ales al municipiului Alexandria, a depus jurământul, miercuri, în prezența consilierilor locali. Edilul șef al reședinței de județ a fost invitat la masa special amenajată pe care se afla Constituţia şi Biblia, pentru a da citire textului Jurământului pe care l-a semnat în două exemplare.

În cadrul aceleiași ședințe, secretarul municipiului Alexandria, Alexandru Ceciu a solicitat întrunirea membrilor Consiliului Local pentru a supune la vot proiectul ordinii de zi cu privire la componența comisiilor de specialitate pe domenii de activitate ale Consiliului Local al municipiului Alexandria. În urma votului, s-a decis ca din Comisia pentru amenajarea teritoriului, urbanism, administrarea domeniului public și privat, protecția mediului, realizarea lucrărilor publice să facă parte: Ghicică Maria, Chiran Valentin Florin, Augustin Ioan, Bulumac Gabriel, Grigore Nicușor; din Comisia pentru activități economice, buget, finanțe, servicii publice și agricultură să facă parte: Augustin Ioan, Cobârlie Silvia, Din Nelu, Vecu Mihai și un loc vacant; din Comisia pentru activități juridice, administrație publică locală, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor să facă parte: Din Nelu, Micu Cătălin, Cobârlie Silvia, Ene Ionela, Modrigală Constanța, din Comisia pentru sănătate, învățământ, culte, muncă și protecție socială, protecția copilului:   petru Dragoș Marian, David Aurelia Elena, Panagoreț Ioana, Epure Haralambie și un post este vacant, iar din Comisia pentru activități culturale, sport și turism: Panagoreț Ioana, Ene Ionela, Micu Cătălin. Szabo Atilla și un post este vacant.

Cele trei poziții vacante vor fi ocupate în cadrul unei ședințe ulterioare, după validarea a doi consilieri de la PNL și un consilier de la PSD.

 

One Comment

  1. Ce înseamnă să fii un primar cu reprezentativitate scăzută?
    Un primar are legitimitate dacă a fost ales de 50% + 1 din lista de alegători . Restul este o mârșăvie!
    Așadar acolo unde 64% nu au votat, ai aproape o comunitate întreagă care poate protesta în cazul unei decizii nepopulare.
    Rușinos, a obținut 7. 485 voturi din totalul de 41.735 alegători = 17,84%

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.