Politic

Primarii migratori vor înapoi în PNL, liberalii nu spun “nu” răspicat

După ce au ales să beneficieze de prevederile OUG 55 şi au trecut în tabăra PSD, cei 10 primari ai fostului PDL şi cei 8 ai vechiului PNL au realizat că, dintr-o dată, se regăsesc în proiectul marelui PNL şi ar cam vrea înapoi. Despre cum anume şi-au schimbat viziunile într-o perioadă scurtă de timp, nu se ştie. Că au făcut o campanie furibundă pentru Victor Ponta la prezidenţialele din 2014, este însă evident, având în vedere rezultatele foarte bune obţinute de candidatul PSD în localităţile conduse de edilii migratori.

Vicepreşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu spune că semnale de la foştii lor edili sunt multe şi că, în viziunea sa, aceştia “realizează probabil că au greşit când au părăsit partidul”. Liberalul Pîrvulescu a evitat să spună dacă migratorii vor fi sau nu reprimiţi în partid, decizia neputând fi luată la nivel de judeţ ci de la nivel central.

Deputatul PNL Marin Almăjanu spune, în schimb, că deciziile vor fi luate pentru fiecare caz în parte, când situaţia o va cere. Se va supune la vot, iar decizia luată va fi pusă în aplicare, potrivit deputatului PNL. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.