Economie

Primăria Zimnicea solicită introducerea unui tren pe ruta Zimnicea – Alexandria

Primăria Orașului Zimnicea a solicitat Consiliului Județean Teleorman reluarea transportului feroviar de călători pe ruta Zimnicea – Alexandria, pentru a veni în sprijinul zimnicenilor care fac, zilnic, naveta spre municipiul reşedinţă de judeţ. Totodată, potrivit reprezentaţilor Primăriei Zimnicea, sunt vizaţi de cerere şi zimnicenii care se deplasează la instituţiuile publice din municipiul reşedinţă de judeţ pentru rezolvarea unor probleme personale.

În prezent, pe ruta CFR Zimnicea-Alexandria nu mai circulă niciun tren de călători, iar numărul celor care se deplasează, zilnic, la Alexandria este unul semnificativ, explică reprezentanţii Primăriei Zimnicea în adresa către Consiliul Judeţean.

„Având în vedere că sunt mulţi cetăţeni care fac naveta în Alexandria, este necesar să ne sprijiniţi în demersul nostru de a fi reluată circulaţia pe CFR pe ruta Zimnicea – Alexandria cel puţin de două ori pe zi la orele corespunzătoare navetei „, se arată în adresa Primăriei Zimnicea. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Câte vagoane ar trebui să aibă?

  2. Numărul celor care platesc bilet este la fel de semnificativ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.