Economie

Primăria Zimnicea a depus un nou proiect de modernizare a spitalului

Autorităţile lcoale de la Zimnicea au depus, prin sistemul MySMIS, un nou proiect de modernizare a spitalului orăşenesc, ce are drept componente majore investiții de creștere a eficienței energetice, amenajarea de grupuri sanitare în saloane, instalarea de sisteme de control și ventilare a aerului în blocurile operatorii, precum şi investiții privind încadrarea în normele de securitate la incendiu și protecție civilă.

Lucrările de intervenție propuse prin proiect constau în izolarea hidrotermică a anvelopei exterioare, reabilitarea și modernizarea rețelei de încălzire și apă caldă menajeră, modernizarea instalației de iluminat, realizarea unei instalații de ventilare și climatizare, realizarea de grupuri sanitare în saloane, refacere trotuare de gardă, dotarea cu echipamente specifice instalațiilor sanitare și de termoventilație.

Proiectul ”Îmbunătățirea eficienței energetice – Spital Orășenesc Zimnicea” a fost depus în vederea finanțării în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1, Operațiunea B–Clădiri publice, Apel de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei UE pentru Regiunea Dunării, POR/2017/3/3.1/B/SUERD/1, Cod apel: POR/274/3/1 are o valoare totală de 13.641.659,61 Lei, din care contribuția orașului Zimnicea la cheltuielile eligibile fiind de 272.833,19 Lei.

De asemenea autoritatea locală pregatește încă doua proiecte de investiții pentru Spitalul Orașenesc Zimnicea ce constau în dotarea cu aparatură medicală a ambulatoriului integrat și crearea unei secții de recuperare. Dorim astfel să subliniem atenția sporită pe care o acordăm îmbunătățirii serviciilor medicale acordate cetățenilor, toate aceste proiecte fiind complementare.

3 Comments

  1. In sfârsit. ..

  2. Fane Brancardieru

    Rusine primarului din Rosiori pentru repunerea in functie la Spitalul Caritas a pompierului, hot si analfabet, Alexe, Tuciurila este cu in pas in puscarie si pesedistii l-au angajat cu 15,000 ron,cata spaga ati luat ma nenorocitilor?

  3. Ar trebui şi medici competenţi!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.