Primăria Turnu Măgurele recrutează personal din afara organigramei, pentru implementarea proiectului finanțat din fonduri europene nerambursabile “Îmbătrânim frumos și demn!”. În acest sens, sunt disponibile trei posturi de îngrijitori la domiciliu (8 ore/zi, pe o perioadă de 31 de luni, tarif orar 7,82 lei) și un post de asistent medical generalist (3 ore/zi, pe o perioadă de 31 de luni, tarif orar 16,91 lei), în vederea implementării proiectului “Îmbătrânim frumos și demn!”.
Printre responsabilitățile corespunzătoare postului de îngrijitor la domiciliu se numără asigurarea condițiilor igienico-sanitare: igienizarea camerei, igienizarea obiectelor persoanei asistate, igiena personală, conform planului individualizat de asistență și îngrijire; evaluarea și adaptarea programului zilnic în funcție de situațiile apărute, pentru o îngrijire eficientă a persoanei asistate, dar și pentru confortul său fizic și psihic; efectuarea igienei individuale (corp, scalp, fanere) a beneficiarului imobilizat sau cu dificultăți de mobilizare, conform planului individualizat de asistență și îngrijire; asigurarea igienei și curățeniei locuinței; răspunde material, disciplinar, contravențional sau penal, după caz, pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare a sarcinilor specifice; răspunde conform legii pentru secretul și securitatea documentelor pe care le păstrează și manipulează.
Pentru a putea participa la procesul de recrutare, persoanele interesate trebuie să aibă minim opt clase, să dea dovadă de perseverență și angajare în angajare, de adaptabilitate la situații noi și complexe, să fie orientate spre acțiune și să fie capabile să efectueze timp îndelungat aceleași sarcini.
În ceea ce privește postul de asistent medical generalist, printre responsabilitățile ce-i revin se numără monitorizarea stării de sănătate a beneficiarilor Centrului de zi; organizarea activității în cabinetul medical si urmărirea utilizării raționale a aparaturii din dotare; participarea la evaluarea psiho-socio-medicale a beneficiarilor și efectuarea reevaluării periodice în vederea monitorizării schimbarilor socio-medicale ale beneficiarilor; răspunde material, disciplinar, contravențional sau penal, după caz, pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare a sarcinilor specifice; răspunde de corectitudinea înscrisurilor/ documentelor pe care le elaborează.
Pentru a putea participa la procesul de selecție, persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de criterii, respectiv să fi absolvit o școală sanitară postliceală sau facultatea de moașe și asistenți medicali și să aibă o vechime de cel puțin un an în specialitatea studiilor. De asemenea, persoanele interesate trebuie să aibă cunoștințe MS Office, nivel mediu, să fie persoane pozitive, cu excelene abilități de comunicare și empatie, orientate spre nevoile pacientului, responsabile și organizate.
Procesul de selecție presupune parcurgerea a trei etape, respectiv evaluarea dosarelor de selecție, analiza CV-urilor și derularea interviului și elaborarea și aprobarea raportului de selecție.
Dosarele candidaților se depun la sediul Serviciului Public de Asistență Socială Turnu Măgurele, situat în strada Sf. Vineri, nr. 13, până pe data de 24 octombrie, ora 16.00.