Economie

Primăria Sfințești a primit bani pentru decontarea facturilor PNDL

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, joi, 25 august, suma de 96.457.508,18 lei, în vederea decontării facturilor pentru 122 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Astfel, pentru etapa I a fost plătită suma de 16.014.446,54 lei pentru 23 obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 80.443.061,64 lei pentru 99 proiecte de investiții.

La nivelul județului Teleorman, Ministerul Dezvoltării a alocat bani către o singură unitate administrativ-teritorială, respectiv Primăria Sfințești, care a primit 214.422,57 lei pentru plata facturilor PNDL.

În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora sunt publice și pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secțiunea Lucrări Publice, Programul național de dezvoltare locală, rubrica Obiectivele de investiții, iar transferurile lunare sunt publicate în secțiunea Plăți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.