Economie

Primăria Măldăeni a primit 362.950 lei pentru decontarea facturilor aferente obiectivului de investiții “Modernizare drumuri de interes local”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 362.950 lei în contul Primăriei Măldăeni, în vederea decontării facturilor pentru obiectivul de investiții “Modernizare drumuri de interes local în comuna Măldăeni”. Potrivit reprezentanților ministerului, la acest moment, lucrările sunt realizate în procent de 2,59%, investiția fiind finanțată prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Suma totală virată de minister în această tranșă este de 4.425.038,88 de lei și vizează opt obiective de investiții, la nivel național.  Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor străzi și drumuri de interes local, precum și pentru extinderea unor rețele de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.