Social

Primăria le reamintește zimnicenilor că beneficiază de tichete de masă dacă se vaccinează

În contextul în care ratele de infectare în cele mai multe localități din județul Teleorman înregistrează creșteri explozive, orașul Zimnicea a reușit să se mențină la un nivel scăzut al îmbolnăvirilor. Probabil pentru a menține acest ritm și pentru a mobiliza cetățenii orașului pentru a se vaccina, Primăria Zimnicea le reamintește de beneficiile pe care le pot obține, printre acestea, tichetele de masă în valoare de 100 lei.

Acestea se acordă în baza prevederilor Ordonanței de Guvern nr. 19/2021 “pentru modificarea și completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și completarea unor acte normative în domeniul sănătății și prevederilor Ordinului nr. 1863/2021”. Astfel, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19, cu schemă completă de vaccinare, beneficiază de o alocație de hrană, în valoare totală de 100 lei, sub forma tichetelor de hrană pe suport hârtie.

Administrația publică zimniceană a făcut demersurile către Direcția de Sănătate Publică Teleorman cu privire la acordarea acestor tichete valorice pentru persoanele vaccinate în perioada 03.09. – 10.10.2021, la Centrul de Fix de Vaccinare din orașul Zimnicea.

One Comment

  1. Le trebuie bonuri de masa sa se vaccineze ?Asa cu au primit și la alegeri bani ca sa voteze,în țara asta nimic nu merge,toti impun reguli care de fapt nu exista,nimeni nu are curaj sa explice omului de rand ce are de facut si de ce trebuie sa faca,toată lumea da cu parerea și arata cu degetul,cei care dau legi nu se gandesc la popor,au semnat și gata totul este roz iar poporul trebuie sa se conformeze.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.