Eveniment

Primăria începe să ridice mașinile staționate neregulamentar și pe cele abandonate pe domeniul public

Mașinile staţionate neregulamentar, expuse spre vânzare ori cele abandonate pe domeniul public sau privat, care împânzesc municipiul reședință de județ, de la un capăt la celălalt, vor fi ridicate de municipalitate, începând cu data de 20 august, a anunțat primarul Victor Drăgușin, pe pagina sa de facebook.

„Din data de 20 august 2018, începem ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar şi a celor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Alexandria”, a precizat Victor Drăgușin.

Pentru operațiunile de ridicare, transport, depozitare, pază și eliberare a vehiculelor/ autovehiculelor/remorcilor, de la utilizatorii sau proprietarii acestora, persoane fizice sau juridice, vor fi percepute taxe, astfel că pentru ridicarea vehiculului/autovehiculului se va plăti suma de 300 lei (inclusiv TVA), pentru transportul vehiculului/autovehiculului va fi achitată suma de 200 (inclusiv TVA), în timp ce pentru activitatea de depozitare și custodie sub pază se va achita suma de 100 lei/zi (inclusiv TVA).
Se consideră zide depozitare ziua de la ora intrării în depozit până la aceeaşi oră a zilei următoare.
Potrivit sursei citate, prima zi se taxează integral, indiferent de perioada de timp în care a staţionat vehiculul/autovehiculul/remorca în zona de depozitare. (Violeta Mocanu)

  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.