Economie

Primăria Bogdana, contract semnat pentru amenajarea teritoriului, cu valoare totală de peste 500 mii lei

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat, miercuri, 16 noiembrie, 100 noi contracte finanțate prin Componenta 10 – Fondul local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele încheiate între autorități publice locale din 30 de județe și Ministerul Dezvoltării vizează realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și planificarea urbană, iar valoarea totală a acestora este de 58.967.245,34 lei.

“Planurile urbanistice, planurile pentru amenajarea teritoriului sunt esențiale pentru dezvoltarea comunităților locale, pentru localități unde construcțiile se realizează ordonat, după o strategie clară. Contractele semnate astăzi servesc acest scop”, a menționat ministrul dezvoltării.

Astfel, până în prezent, prin această componentă a PNRR, au fost semnate 140 de contracte, în valoare totală de 195.266.333,39 lei, a precizat ministrul dezvoltării.

Din județul Teleorman, Comuna Bogdana a semnat un contract cu valoarea totală de 527.221,17 lei pentru “Elaborare PUG în format GIS, pentru Comuna Bogdana, Județ Teleorman”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.