Social

Primăria Alexandria se implică în derularea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19

Primăria Alexandria va contacta agenții economici de pe raza reședinței de județ, care derulează activități în domenii ca procesare, distribuție și comercializare alimente de bază – panificație, lactate, carne, fructe și legume (inclusiv magazine); producție, transport și distribuție combustibili lichizi și solizi (stații peco, depozite de lemne, etc); transport persoane și mărfuri (inclusiv CFR); curierat; salubritate; creșe și after-school-uri; precum și firmele de gaze, universitățile și unitățile de cult, pentru a indentifica, astfel, persoanele care se încadrează în cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

„Primăria Municipiului Alexandria susține și se implică activ în derularea campaniei de vaccinare împotriva COVID – 19. În vederea pregătirii etapei a doua de vaccinare, concomitent cu amenajarea Centrului de Vaccinare, vă comunicăm faptul că de astăzi (n.r. – joi, 07 ianuarie) vom contacta agenții economici pentru a identifica lucrătorii care își desfășoară activitatea în următoarele domenii: procesare, distribuție și comercializare alimente de bază – panificație, lactate, carne, fructe și legume (inclusiv magazine); Firme de gaze; Producție, transport și distribuție combustibili lichizi și solizi (stații peco, depozite de lemne, etc); Transport persoane și mărfuri (inclusiv CFR); Curierat; Creșe și after-school-uri; Universități; Personalul cultelor religioase; Salubritate.

Pentru o bună desfășurare a acestei activități, personalul desemnat din cadrul primăriei vă va contacta pentru a vă explica procedura și a colecta datele necesare.

În acest sens, vor transmite pe email, fax sau direct la sediul beneficiarului tabelele ce vor fi completate cu datele personalului ce corespund domeniilor stabilite prin Strategia de Vaccinare împotriva COVID – 19.

Menționăm că Primăria Municipiului Alexandria este operator date cu caracter personal, iar acestea vor fi utilizate cu respectarea strictă a G.D.R.P.”, transmite Primăria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.