Eveniment

Primăria Alexandria omagiază „cuplurile de aur”

nuntaÎn ultima şedinţă a Consiliului Local al Municipiului Alexandria, consilierii au votat proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea organizării evenimentului “Nunta de Aur” 2015 prin acordarea unor premii şi diplome de fidelitate familiilor care au împlinit 50 de ani de la casatorie. „Aşa cum statul Român ocroteşte căsătoria şi familia, Primăria Municipiului Alexandria, ca drept recunoştinţă şi respect pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi care au reuşit să treacă peste toate încercările şi obstacolele vieţii, acordă “Diploma de fidelitate” la care se vor alătura şi premii în valoare de 300 lei pentru fiecare familie”, se arată în actul normativ.

În acest sens, şi anul acesta Primăria Municipiului Alexandria, organizează ceremonia festivă „Nunta de Aur”, în cadrul căreia vor fi omagiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă sau urmează să-i împlinească pe parcursul anului. Festivităţile vor cuprinde o ceremonie civilă oficiată la Primarie, o ceremonie religioasă, precum şi o recepţie.

„Aşa cum statul Român ocroteşte căsătoria şi familia, Primăria Municipiului Alexandria ca drept recunoştinţa şi respect pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi care au reuşit să treacă peste toate încercările şi obstacolele vieţii acorda «Diploma de fidelitate» la care se vor adăuga şi premii în valoare de 300 de lei pentru fiecare familie”, se mai arată în proiectul de hotărîre votat de consilierii locali. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.