Eveniment

Primăria Alexandria le-a pus gând rău samsarilor: a fost achiziţionată maşina de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar

Municipiul reşedinţă de judeţ este împânzit de maşini expuse spre vânzare, de la un capăt la celălalt trotuarele sunt pline de autoturisme aduse din afară, iar cetăţenii se văd nevoiţi să facă slalom printre ele cu biciclete sau cărucioare.

Problema este însă pe cale să fie rezolvată, informează Primăria Alexandria, în acest sens fiind achiziţionată o maşină de ridicare.

Potrivit municipalităţii, mai este nevoie de autorizarea maşinii, după care se va trece la ridicarea vehiculelor/autovehiculelor și remorcilor de orice marcă, fără stăpân sau abandonate, şi a celor care sunt staționate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Alexandria.

„Le ridicăm. Am achiziționat mașina de ridicat și suntem în procedura de autorizare (…) pentru că legislația nu era clară și pentru că am organizat licitație de patru ori pentru achiziționare mașină de ridicat și nu se prezenta nimeni sau au trimis una care nu funcționa. Acum avem. O autorizăm și începem să ridicăm”, i-a răspuns primarul Victor Drăguşin unuia dintre alexăndrenii care au ridicat problema pe pagina de facebook a edilului. (Violeta Mocanu)

4 Comments

  1. nu masina de ridicat e problema , a mai fost achizitionata in 2009 o platforma de ridicat masini dar nu avea curaj nimeni sa ridice pt ca soferul nu avea asigurare in caz de avarie a masinii ridicate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.