Social

Primăria Alexandria – documente necesare pentru prelungirea contractelor de închiriere aflate în derulare pentru teren garaj/ copertine/ teren parcare

Având în vedere numărul mare de cetățeni interesați de prelungirea contractelor aflate în derulare pentru teren garaj/ copertine/ teren parcare, municipalitatea transmite că formularele se pot obține de la Compartimentul Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Alexandria, intrarea de pe str. Ion Creangă – parter.

Formularele privind prelungirea contractelor aflate în derulare pentru teren garaj/ copertine/ teren parcare pot fi accesate și online, pe site-ul Primăriei Municipiului Alexandria https://www.alexandria.ro/ , Secțiunea Formulare Patrimoniu (https://www.alexandria.ro/servicii-online/formulare-directia-patrimoniu/ ).

Ca urmare depunerii cererii privind prelungirea contractelor mai sus-menționate cetățenii interesați trebuie să atașeze următoarele documente: copie contract/ act adițional ce face obiectul prelungirii; copie certificat de înmatriculare și carte autovehicul, contract de comodat, după caz; certificat fiscal eliberat de Primăria Municipiului Alexandria din care să reiasă că nu înregistrează datorii către bugetul local; adeverință de la Apa Serv S.A. și Asociația de proprietari/ S.C. TR Administrare Imobile S.R.L. privind achitarea datoriilor – de la domiciliul persoanei fizice/ sediul social ori punctul de lucru persoană juridică de pe raza municipiului Alexandria, după caz; copie B.I./ C.I. a persoanei fizice/ administratorului/ asociatului (unic) al societății, după caz, din care să reiasă că are domiciliul în blocurile învecinate locației închiriate; copie de pe contractul de vânzare-cumpărare imobil, dacă este cazul; copie certificat de înregistrare, inclusiv a codului unic de înregistrare (societăți comerciale, PFA, Întreprinderi Individuale/ Familiale), după caz; copia xerox a actului constitutiv din care să reiasă numele persoanei desemnată ca administrator/ asociat (unic), după caz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.