Eveniment

Primăria Alexandria, condusă de un tânăr pe 2 iunie

Evenimentul „Tânăr primar pentru o zi” se organizează de câţiva ani buni la Primăria Alexandria, astfel că, pentru a continua tradiţia, marţi, 2 iunie, tânărul Ovidiu Sîrbu, elev al Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria, a fost primarul municipiului reşedinţă de judeţ, pe toată durata zilei fiind secondat de edilul în funcţie, Victor Drăguşin.

Acesta a câştigat dreptul de a ocupa fotoliul de primar în urma alegerilor din cadrul CLTA Alexandria şi a beneficiat de la edilul în funcţie de toate sfaturile necesare care să-l ajute să ducă la îndeplinire sarcinile pe care le are în calitate de conducător al Primăriei Alexandria.

Pe parcursul zielei, tânărul primar s-a întâlnit cu directorii din cadrul serviciilor şi a participat, mai apoi, la şedinţe care să-l introducă în atmosfera de lucru din aparatul administrativ al Primăriei.

Despre ce şi-ar dori să schimbe la oraşul în care locuieşte, din poziţia de edil, Ovidiu Sîrbu a spus că „lucrurile stau destul de bine în momentul de faţă”, dar că mai există idei de proiecte care ar putea fi puse în aplicare. De altfel, tânărul a vorbit despre un proiect pe care CLTA îl are în plan pentru viitorul apropiat, „Târgul tinerilor alexăndreni”, prin care obiectele vechi donate de tineri sunt recondiţionate şi vândute ulterior în cadrul unui târg, banii obţinuţi urmând să fie donaţi copiilor cu situaţii materiale precare. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.