Social

Primăria Alexandria acordă tichete în valoare de 100 de lei, de Crăciun

Persoanele singure sau familiile care domiciliază pe raza municipiului Alexandria și al căror venit net nu depășește suma de 800 lei/ lună/ membru de familie sau persoană singură vor primit tichete sociale în valore de 100 de lei, de la Primăria Alexandria, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, anunță municipalitatea.

Tichetele sociale vor fi acordate pe bază de cerere și declarație pe proprie răspundere, însoțite de: copii acte de identitate pentru toți membrii din familie, acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toți membrii familiei (adeverințe de salariu cu venitul net; cupoane pensii; alocații de stat; indemnizații: somaj, handicap, creștere copil, plasament, etc; adeverințe eliberate de A.N.A.F. – Alexandria pentru persoanele majore care nu realizează venituri; alte acte doveditoare după caz).

Cererile și declarațiile pe propria răspundere însoțite de actele doveditoare se vor depune la sediul Direcției de Asistență Socială din Alexandria din str. Dunării, nr. 137, în intervalul 2 – 27 noiembrie.

Modelul de cerere privind acordarea tichetelor și declarația pe propria răspundere se pot obține de la XEROX-ul care funcționează în Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Alexandria din str. Dunării, nr. 139.

One Comment

  1. HAI CA SAU INCASAT BANII DIN TAXE,IMPOZITE,PARCARI, ETC.DOAR VINE CAMPANIA ELECTORALA SI VOTANTII TREBUIESC STIMULATI LA NEMUNCA.MULTUMIM CONDUCERII PRIMARIEI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.